Київ, Україна

Новини галузі

Intel та Google створять еталонні архітектури для граничних обчислень і мереж 5G

Компанії Intel і Google Cloud оголосили про початок співпраці у сфері розробки еталонних хмарних архітектур і інтегрованих рішень для провайдерів послуг зв'язку, з метою прискорення розгортання 5G в рамках інфраструктури декількох мереж і периферійних локацій.

Партнерство буде сфокусовано на трьох напрямках: розширення можливостей постачальників послуг зв'язку по розгортанню віртуалізованої мережі радіодоступу (Radio Access Network, RAN) і відкритих RAN-рішень; запуску нових лабораторій для надання допомоги провайдерам послуг зв'язку при впровадженні інновацій на базі хмарно-орієнтованих мереж 5G; спрощення постачання бізнес-додатків на периферію мережі.

Очікується, що еталонні хмарні телекомунікаційні архітектури та інтегровані рішення від Intel і Google допоможуть провайдерам послуг зв'язку ефективніше розгортати масштабовані мережі та периферійну інфраструктуру відповідно до розвитку мультихмарних архітектур. Це має велике значення для розкриття потенціалу 5G, граничних обчислень та ШІ (штучного інтелекту) в цілому ряді галузей, включаючи роздрібну торгівлю, виробництво та охорону здоров'я.

Intel , Google, 5G , ШІ , Штучний інтелект

  • Перегляди: 1560

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.