Київ, Україна

Новини галузі

В Україні прийнято на озброєння автоматизовану систему управління «Дзвін-АС»

Збройні Сили України отримали на озброєння автоматизовану систему Центру оперативного керування «Дзвін-АС» – про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

Відзначається, що наказ було підписано 6 грудня. «Завершено важливий етап у сфері впровадження автоматизованих систем управління військами…Наші військові надзвичайно зацікавлені в АСУ стратегічного рівня і давно чекають її повноцінного розгортання», – зауважує Резніков.

Навесні 2022 АСУ «Дзвін-АС» успішно пройшла відомчі випробування, а потім й державні – тепер вона офіційно стала на озброєння ЗСУ і вже далі Генеральний штаб визначатиме параметри масштабування цієї системи.

Як відзначає Резніков, Міноборони також отримала схвальний висновок експертизи щодо комплексу спеціального ПЗ "Інтеграційна платформа «Дельта» – далі очікується цикл офіційних випробувань.

Нагадаємо, АСУ «Дзвін-АС» – високоінтегрована автоматизована система управління та контролю бойовими діями стратегічного, оперативного і частково тактичного (бригада) рівня.

Система дозволяє в напівавтоматичному й автоматичному режимах генерувати документи бойового управління, створювати та відстежувати картографічну інформацію, отримувати вичерпні дані про власні війська, їх поточне і перспективне забезпечення, наявні розвіддані про війська противника, а також здійснювати розрахунки співвідношення сил і засобів, оптимальності їх застосування у різних сценаріях.

Автоматизована система управління «Дзвін-АС» відповідає вимогам, стандартам та принципам систем C4ISR країн-членів НАТО.


Компанії Intecracy Group брали участь в реалізації даного проєкту на умовах договорів підряду.

Дзвін-АС

  • Перегляди: 1772

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.