Київ, Україна

Новини галузі

Олена Сосєдка: електронний документообіг зробить паперові документи непотрібними

Голова наглядової ради банку «Конкорд» Елена Соседка розповіла про зміни, які чекають споживача в короткостроковій перспективі. Так, у своїй статті Елена Соседка поділилася думку щодо розвитку технології електронного документообігу.

За словами Олени, технологія передачі електронних копій документів замість оригіналів, підписаних за допомогою КЕП (кваліфікованим електронним підписом), з кожним днем все більше вдосконалюється. Дуже скоро можна буде забути про безліч паперів, які потрібно було підписати, отримавши аудієнцію у працівника банку.

Так, при необхідності оформити банківську карту, більше не виникне необхідності візиту до відділення. «Електронний підпис ставиться на усі необхідні документи, а підтверджується сканером відбитка на смартфоні або по FaceID. Після оформлення всіх документів клієнт може отримати карту поштою, кур'єром або особисто в найближчому відділенні», — повідомляє Елена Соседка.

Компанія Softline пропонує клієнтам корпоративні рішення на базі системи електронного обігу Мегаполіс. Вона дозволяє автоматизувати діловодство, відстежувати переміщення документів всередині організації, контролювати виконання доручень тощо. Впровадження СЕД створює єдиний інформаційний простір в організації.

Джерело: Sl Global Service

Елена Соседка, Олена Сосєдка

  • Перегляди: 1983

Контакти

Image
Адреса:
м. Вишневе, вул. Козацька, 6, оф. 2
Тел.: +38 044 323 00 80
Email: info@softline.kiev.ua

Про нас

Softline-it займається комплексним ІТ-обслуговування бізнес-центрів, надаючи клієнтам професійні послуги з системної інтеграції, постачанні телекомунікаційного обладнання та бізнес-систем.